<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Finthemoodhelsinki%2Fvideos%2F726110380825930%2F&show_text=0&width=800" width="800" height="453" style="border:none;overflow:hidden;margin:0 auto;" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

In The Mood (Facebook video)

Harri Hertell oli minuun yhteydessä luodakseen hänen lavatanssiklubille videon jonka avulla klubi voisi esittää toimintaansa laajalle yleisölle. Suunnittelimme konseptin ja toteutin Pietarin Spektaakkeli -yhtyeen upeaan Rakkauteen-kappaleen ympärille menevän kokonaisuuden avartamaan In The Mood -iltojen taikaa.

 

”Yhteistyö Vitalin kanssa sujui alusta asti saumattomasti ja joustavasti. Tuntui, että hän heti ymmärsi mitä olen videolla hakemassa. Lopputulokseen olen myös todella tyytyväinen, kuten koko prosessiin. Kommunikointi oli helppoa ja nopeaa. Oli myös hauska saada tulla katsomaan leikkauspöydälle, millaista materiaalia on tarjolla ja mitä siitä haluan mahdollisesti käyttää. Videosta tuli juuri klubimme näköinen, ihan niin kuin olin toivonutkin!”

Harri Hertell