Keskustan paras sali sai paremman brändin

Tutustuin City Gymin toimitusjohtajaan Artem Petroviin joitain vuosia sitten kun aloin käymään hänen salilla keskellä Kamppia. Ystävyydemme myötä ehdotin hänelle että hänen brändi kaipaa uudistusta kilpaillaakseen yhtä tehokkaasti ripeästi kasvavalla markkinnoilla. Hän oli halukas viemään yritystään seuraavalle tasolle, niin aloimme suunnitella uudistuksia viikottaisten palaverejen kautta.

City Gymillä on paljon ainutlaatuisia myyntivaltteja: erinomainen asiakaspalvelu, laaja valikoima laitteita, ei jäsenpakkoa, sekä monia muita vahvuuksia jotka eivät näkynyt heidän mainoksissa, jotka olivat uudelleenhyödynnettyjä mallipohjia jotka eivät herättäneet kiinnostusta. Suunnittelimme yhdessä uuden, yhtenäisen visuaalisen brändi-identiteetin joka auttaisi yritystä luomaan uusia mainoksia helposti jotka eivät toistaisi itseään liikaa.

Projektista syntyi City Gymin brändikirja, SoMe julkaisuopas sekä aineistopankki, jossa yhdistyi kaikki päätökset ja linjaukset salin arvoista visuaaliseen ilmeeseen ja tekstisävyyn. Loin selkeät Photoshop-tiedostot joiden avulla pystyi luomaan eri mainostyyppejä niin tulostusta kuin digitaalilevitykstä varten.

Brändiuudistuksen jälkeen toteutettiin myös City Gymin kotisivujen uusiminen.

Video toteutettu City Gymille

%

Enemmän näkyvyyttä Facebookissa

Enemmän videokatsojia

Helppokäyttöiset Photoshop-tiedostot printti- ja digitaalimedioita varten